Фільтр сесій міської ради

28 сесія міської ради 26.04.2018: Рішення міської ради

Про внесення змін до Положення про туристичний збір, затвердженого рішенням міської ради від 26.01.2011 №11 (зі змінами)

№ 52 від 26.04.2018 Дата оприлюднення 03.05.2018

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Податковим кодексом України, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:     

         1. У розділі 2 Положення про туристичний збір,затвердженого рішенням міської ради від 26.01.2011 №11:

         - підпункт «д» пп.2.1.2 п 2.1 викласти у наступній редакції : «д) особи, які прибули за путівками (курсівками) на лікування, оздоровлення, реабілітацію до лікувально-профілактичних, фізкультурно-оздоровчих та санаторно-курортних закладів, що мають ліцензію на медичну практику та акредитацію центрального органу виконавчої влади,що реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я ».

         - пп.2.6.1 п 2.6 викласти у наступній редакції: «2.6.1 Сума туристичного збору, обчислена відповідно до податкової декларації за звітний (податковий) квартал, сплачується щоквартально, у визначений для квартального звітного (податкового) періоду строк, за місцезнаходженням податкових агентів».

         - пп.2.6.2 п 2.6 викласти у наступній редакції: «2.6.2 Податковий агент, який має підрозділ без статусу юридичної особи, що надає послуги з тимчасового проживання (ночівлі) не за місцем реєстрації такого податкового агента, зобов’язаний зареєструвати такий підрозділ як податкового агента туристичного збору у контролюючому органі за місцезнаходженням підрозділу».

         2.Опублікувати дане рішення в газеті «Запорізька Січ».

         3.Рішення набуває чинності з моменту офіційного оприлюднення.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та голову постійної комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів  Божко Р.А.

 

 

 

Міський голова                                                                 В.В. Буряк