Фільтр сесій міської ради

28 сесія міської ради 26.04.2018: Рішення міської ради

Про затвердження Порядку проведення капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних житлових будинках м. Запоріжжя на умовах співфінансування в 2018 році

№ 49 від 26.04.2018 Дата оприлюднення 05.05.2018

         Керуючись законами України "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку", "Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку", "Про кооперацію", "Про місцеве самоврядування в Україні", та з метою забезпечення якісного виконання капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних житлових будинках у місті Запоріжжя та раціонального використання  коштів бюджету міста Запоріжжя та коштів співвласників багатоквартирних будинків, для запровадження пілотного проекту проведення капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних житлових будинках м. Запоріжжя на умовах співфінансування, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Затвердити Порядок проведення капітальних ремонтів спільного майна у багатоквартирних житлових будинках м. Запоріжжя на умовах співфінансування в 2018 році  (додається).

         2. Визначити, що кошти міського бюджету, передбачені у Програмі розвитку та утримання житлово-комунального господарства м. Запоріжжя на 2018-2020 роки, затвердженій рішенням міської ради від 20.12.2017 №4 (зі змінами та доповненнями), за заходом «співфінансування комплексу ремонтно-будівельних робіт, направлених на поліпшення експлуатаційних показників багатоквартирних будинків житлового фонду» в 2018 році використовуються відповідно до цього Порядку.

         3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М. та на постійну комісію міської ради з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

        

Міський голова                                                                  В.В.Буряк

 

Копії документа для завантаження