Фільтр сесій міської ради

43 сесія міської ради 25.09.2019: Рішення міської ради

Про звернення депутатів Запорізької міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України стосовно прискорення прийняття законопроектів та проектів нормативних актів щодо створення та впровадження мережі загальнодержавної екологічної автоматизованої інформаційно-аналітичної системи забезпечення доступу до екологічної інформації та здійснення державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря відповідно до вимог права Європейського Союзу

№ 35 від 25.09.2019 Дата оприлюднення 01.10.2019

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Схвалити звернення депутатів Запорізької міської ради до Верховної Ради України та  Кабінету Міністрів України стосовно прискорення прийняття законопроектів та проектів нормативних актів щодо створення та впровадження мережі загальнодержавної екологічної автоматизованої інформаційно-аналітичної системи забезпечення доступу до екологічної інформації та здійснення державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря відповідно до вимог права Європейського Союзу (додається).

         2. Направити зазначене звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

         3. Опублікувати це звернення у газеті «Запорозька січ».

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Пидорича Р.О. та комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                    В.В.Буряк