Фільтр сесій міської ради

44 сесія міської ради 30.10.2019: Рішення міської ради

Про покладання функцій багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування другого рівня на комунальні заклади охорони здоров’я міста у складі Запорізького госпітального округу

№ 26 від 30.10.2019 Дата оприлюднення 04.11.2019

         Керуючись Законами України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2016 №932 «Про затвердження Порядку створення госпітальних округів», з метою забезпечення ефективного функціонування системи охорони здоров’я, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Покласти функції багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування другого рівня для дорослого населення у складі Запорізького госпітального округу на КНП «Міська лікарня №9» ЗМР та КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР.

         2. Покласти функції багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування другого рівня для дитячого населення у складі Запорізького госпітального округу на КНП «Міська дитяча лікарня №5» ЗМР.  

         3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                              В.В.Буряк