Фільтр сесій міської ради

44 сесія міської ради 30.10.2019: Рішення міської ради

Про безоплатну передачу ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» кабельної лінії до будівлі по вул.Таганська, 8

№ 35 від 30.10.2019 Дата оприлюднення 19.11.2019

          Керуючись ст.59, ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільним та Господарським кодексами України, для забезпечення належного обслуговування та безпечної експлуатації кабельної мережі електропостачання та іншого майна, що живлять будинок по вул.Таганська,8, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Передати безоплатно у власність ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» кабельну лінію КЛ 0,4 кВ від  ТП-945 рб-5 до ВРП  марки АВБбШв-1 (4х185) довжиною 245 метрів об'єкту по вул.Таганська,8 у м.Запоріжжя.

          2. Доручити службі (управління) у справах дітей Запорізької міської ради та комунальному закладу «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» Запорізької міської ради здійснити заходи щодо безоплатної передачі у власність ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ЗАПОРІЖЖЯ-ОБЛЕНЕРГО» майна, зазначеного в п.1 цього рішення.

          3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                      В.В.Буряк