Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2016 №96 «Про припинення діяльності комунального підприємства «Преса» шляхом ліквідації»

№ 49 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 31.10.2017

     Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», кадровими змінами у складі комісії з припинення діяльності комунального підприємства «Преса» шляхом його ліквідації Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

     1. Вивести зі складу комісії з припинення діяльності комунального підприємства «Преса» шляхом його ліквідації, затвердженого рішенням міської ради від 30.11.2016 №96 «Про припинення діяльності комунального підприємства «Преса» шляхом ліквідації»:

     1.1 Петрова Миколу Миколайовича (реєстраційний номер облікової картки платника податків – ________________).

     1.2 Батиля Сергія Сергійовича (реєстраційний номер облікової картки платника податків – ________________).

     1.3 Туник Марину Володимирівну (реєстраційний номер облікової картки платника податків – ________________).

   2. Ввести до складу комісії з припинення діяльності комунального підприємства «Преса» шляхом його ліквідації, затвердженого рішенням міської ради від 30.11.2016 №96 «Про припинення діяльності комунального підприємства «Преса» шляхом ліквідації»:

     2.1 Суркову Тетяну Валентинівну - заступника директора департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва міської ради, заступника голови комісії (реєстраційний номер облікової картки платника податків – 2686309103).

     3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Еделєва В.Г. та постійну комісію міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів (Афанасьєв О. В.).

 

Міський голова                                                                               В.В.Буряк