Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про надання згоди на реалізацію проекту цільових екологічних (зелених) інвестицій для придбання автобусів

№ 48 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 31.10.2017

     Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до п. 4 Порядку розгляду, схвалення та реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій та пропозицій щодо здійснення заходів, пов’язаних з реалізацією таких проектів і виконанням зобов’язань сторін Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2008 № 221 (зі змінами) Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

     1. Надати згоду на реалізацію проекту придбання автобусів на природному газі (CNG) у рамках реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій за рахунок коштів, отриманих від продажу одиниць (частин) установленої кількості викидів парникових газів.

     2. Визначити Запорізьке комунальне підприємство міського електротранспорту «Запоріжелектротранс» заявником проекту придбання автобусів на природному газі (CNG) від Запорізької міської ради в рамках реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій за рахунок коштів, отриманих від продажу одиниць (частин) установленої кількості викидів парникових газів.

     3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Божко Р.А.) та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк