Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про надання згоди на повернення транспортних засобів і техніки без компенсації державою збитків

№ 43 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 31.10.2017

         Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Цивільним кодексом України,  для впорядкування процедури повернення транспортних засобів і техніки, що належать територіальній громаді м.Запоріжжя, та які  передані до Збройних Сил України під час усіх черг мобілізації,  Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

      1. Надати згоду на повернення транспортних засобів і техніки, що належать територіальній громаді м.Запоріжжя, перебувають в господарському віданні або оперативному управлінні суб’єктів права комунальної власності та які  передані до Збройних Сил України під час усіх черг мобілізації, за її фактичним станом без компенсації державою збитків.

         2. Суб'єктам права комунальної власності прийняти транспортні засоби і техніку, які передані до Збройних Сил України під час усіх черг мобілізації та повертаються, за їх фактичним станом без компенсації державою збитків. У разі повернення транспортних засобів і техніки у стані, непридатному для подальшої експлуатації, або їх знищення внаслідок залучення під час мобілізації, здійснити заходи щодо їх списання у встановленому порядку.

         3. Надати виключні повноваження по списанню транспортних засобів і техніки, зазначених в п.2 даного рішення, суб'єктам права комунальної власності, на балансі яких вони обліковуються.

         4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Волобуєва В.О., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.).

 

 

Міський голова                                                                                            В.В.Буряк