Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя 49/100 частин будівлі /літ.А-2/, будівлі сараю /літ.Б-2/ та іншого майна по вул.Радіаторній,40 від Публічного акціонерного товариства “Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь” та подальше їх використання

№ 42 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 31.10.2017

         Керуючись ст.ст.26,59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.319 Цивільного кодексу України, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення Публічного акціонерного товариства “Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь” та надані документи, враховуючи лист управління соціального захисту населення Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майно права приватної власності Публічного акціонерного товариства “Запорізький металургійний комбінат “Запоріжсталь” згідно з додатком.

         2. Закріпити майно, зазначене в додатку до цього рішення, на праві оперативного управління за комунальною установою Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

         3. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, управлінню соціального захисту населення Запорізької міської ради здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в додатку до рішення та подальшої передачі його в оперативне управління комунальній установі Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

         4. Комунальній установі Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) здійснити заходи щодо проведення державної реєстрації права комунальної власності на об’єкти нерухомості по вул.Радіаторна, буд.40 за територіальною громадою м.Запоріжжя в особі Запорізької міської ради.

         5. Зобов’язати комунальну установу Запорізький міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надати до департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради інформацію про виконання п.4 цього рішення.

         6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І. та постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин /Чумаченко І.М./.

 

 

Міський голова                                                                                    В.В.Буряк

Копії документа для завантаження