Фільтр сесій міської ради

22 сесія міської ради 25.10.2017: Рішення міської ради

Про передачу повноважень щодо укладення договору на користування складовими газорозподільної системи - зовнішніми мережами газопостачання до житлового будинку по вул. Вузлова, 21 у місті Запоріжжі, які належать до комунальної власності Запорізької територіальної громади та передачу їх у користування ПАТ «Запоріжгаз»

№ 57 від 25.10.2017 Дата оприлюднення 07.11.2017

       З метою забезпечення газопостачання мешканцям житлового будинку по вул. Вузлова, 21 у місті Запоріжжі та забезпечення належної експлуатації складових зовнішніх мереж газорозподільної системи цього будинку, керуючись статтями 26, 29, 30, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про ринок природного газу», підпунктом 2, пункту 1, розділу ІІІ Кодексу газорозподільних систем, затвердженого  постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем» від  30 вересня 2015 року N 2494, враховуючи звернення Комунального підприємства «Управління капітального будівництва» від 19 жовтня 2017 року №02/03404 «Про надання дозволу на підготовку рішення», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

       1. Надати департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради повноваження щодо укладення договору на користування складовими газорозподільної системи, а саме зовнішніми мережами газопостачання житлового будинку по вул. Вузлова, 21 у місті Запоріжжі, за переліком обладнання згідно із додатком до цього рішення, які належать до комунальної власності Запорізької територіальної громади та передачу їх у користування ПАТ «Запоріжгаз».

       2. Доручити директору департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради Польовому С.Я. укласти договір на користування зазначеними у цьому рішенні складовими газорозподільної системи на умовах визначених типовим договором на користування складовими газорозподільної системи згідно додатку №5 до Кодексу газорозподільних систем, затвердженого  постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг «Про затвердження Кодексу газорозподільних систем» від  30 вересня 2015 року N 2494, строком на три роки та передати зазначені у цьому рішенні складові газорозподільної системи, які належить до комунальної власності Запорізької територіальної громади у користування ПАТ «Запоріжгаз».

       3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Бородая О.М. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (Адаманов О.Ф.)

 

 

Міський голова                                                                                               В.В. Буряк

Копії документа для завантаження