Фільтр сесій міської ради

45 сесія міської ради 27.11.2019: Рішення міської ради

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя друкованої продукції від Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України

№ 25 від 27.11.2019 Дата оприлюднення 03.12.2019

         Керуючись ст.ст.59,60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.4 Закону України “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, ст.137 Господарського кодексу України, розглянувши звернення Національної академії педагогічних наук України, лист Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, враховуючи лист департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду на прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя від Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України майна - друкованої продукції у кількості 380 од., загальною вартістю 126 160,00 грн. (сто двадцять шість тисяч сто шістдесят грн. 00 коп.), згідно з додатком до цього рішення.

         2. Прийняти до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майно, зазначене в п.1 цього рішення.

         3. Закріпити майно, зазначене в п.1 цього рішення, на праві оперативного управління за департаментом освіти і науки Запорізької міської ради.

         4. Департаменту комунальної власності та приватизації Запорізької міської ради, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, здійснити передбачені чинним законодавством заходи щодо прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Запоріжжя майна, зазначеного в п.1 даного рішення та закріплення його на праві оперативного управління за департаментом освіти і науки Запорізької міської ради.

         4.1. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради передати майно, зазначене в п.1 рішення, навчальним закладам м.Запоріжжя, зазначеним в додатку до цього рішення.

         5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію міської ради з питань комунальної   власності,   ресурсів,   приватизації,   архітектури   та   земельних відносин /Чумаченко І.М./ та постійну комісію міської ради з питань освіти, науки, культури, спорту, молоді та туризму /Зайцев В.О./.

 

Міський  голова                                                                                        В.В.Буряк

Копії документа для завантаження