Фільтр сесій міської ради

47 сесія міської ради 29.01.2020: Рішення міської ради

Про затвердження Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань суспільно-економічного розвитку м.Запоріжжя у новій редакції

№ 49 від 29.01.2020 Дата оприлюднення 04.02.2020

            Керуючись законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  з метою розширення можливостей участі громади в муніципальному плануванні, розбудові демократичного суспільства, появі нових інструментів взаємодії громади з владою та змін у законодавстві стосовно цих питань, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

            1. Затвердити Порядок проведення консультацій з громадськістю з питань суспільно-економічного розвитку м.Запоріжжя (додається).

            2. Рішення Запорізької міської ради від 24.04.2013 № 17 «Про затвердження Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань суспільно-економічного розвитку м.Запоріжжя» вважати таким, що втратило чинність.

            3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Омельяновича Р.А. та голову постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції Согоріна А.А.

 

 

Міський голова                                                                  В.В.Буряк

Копії документа для завантаження