Фільтр сесій міської ради

49 сесія міської ради 25.03.2020: Рішення міської ради

Про співробітництво з Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») (в новій редакції)

№ 37 від 25.03.2020 Дата оприлюднення 01.04.2020

           Керуючись Конституцією України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним кодексом України, відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Запорізькою міською радою та Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») від 17.05.2019, рішення Запорізької міської ради від 30.10.2019 №34 «Про співпрацю з Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») та листа Міжнародної фінансової корпорації («IFC») від 16.03.2020, з метою реалізації проєктів, направлених на енергоефективність, громадську безпеку, транспортну логістику та розвиток інфраструктури, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити умови Договору (Мандатного листа) з Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») в новій редакції (додається).

           2. Затвердити умови Листа про надання консультаційних послуг Міжнародною фінансовою корпорацією («IFC») в новій редакції (додається).

           3. Визначити уповноваженою особою на укладання угод від імені міської ради в рамках співробітництва з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) Запорізького міського голову Буряка В.В., а в разі його відсутності – секретаря міської ради Пидорича Р.О.

           4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., голову постійної комісії Запорізької міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Божка Р.А.

 

 

Міський голова                                                           В.В. Буряк

Копії документа для завантаження