Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про присвоєння назви проїзду, провулку та тупику в Дніпровському районі міста Запоріжжя

№ 41 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 02.06.2020

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання протоколу від 10.02.2020 № 15 засідання робочої групи з питань міської топоніміки, враховуючи звернення ініціативної групи громадян, які фактично мешкають в садівничому товаристві «Алюмінщик», з метою забезпечення можливості оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Присвоїти назви проїзду, провулку та тупику згідно зі схемою розташування (додається).

         2. Внести зміни до Переліку найменувань урбанонімів на території міста Запоріжжя, затверджених рішенням Запорізької міської ради від 29.05.2019 №38, а саме:

Найменування урбаноніму

Тип урбаноніму

Район

Філософський

проїзд

Д

Молодечий

провулок

Д

Мереживний

тупик

Д

         3. Доручити управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради надіслати дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» Міністерства юстиції України для внесення змін у словник Єдиних та Державних реєстрів.

         4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та постійну комісію Запорізької міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації архітектури та земельних відносин (Чумаченка І.М.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В.Буряк

Копії документа для завантаження