Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про перепрофілювання гуртожитку розташованого за адресою місто Запоріжжя, вулиця Карпенка-Карого, 1

№ 57 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 02.06.2020

         Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», приймаючи до уваги звернення Комунального підприємства «Наше місто» Запорізької міської ради із листом з пропозицією з перепрофілювання гуртожитку, розташованого за адресою місто Запоріжжя, вулиця Карпенка-Карого, 1 Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Здійснити перепрофілювання гуртожитку, розташованого за адресою місто Запоріжжя, вулиця Карпенка-Карого, 1 із зміною мети використання його будівлі для господарських потреб.

         2. Комунальному підприємству «Наше місто» Запорізької міської ради здійснити дії, з перепрофілювання гуртожитку, розташованого за адресою місто Запоріжжя, вулиця Карпенка-Карого, буд. 1 згідно приписів чинного законодавства України.

         3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

          

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк