Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Запоріжжя

№ 35 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 02.06.2020

           Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

           1. Затвердити Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Запоріжжя в новій редакції (додається).

           2. Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради забезпечити проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної власності територіальної громади міста Запоріжжя відповідно до затвердженого Положення.

           3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, законності, правопорядку та запобігання корупції (Согорін А.А.).

 

 

Міський голова                                                                          В.В. Буряк

 

 

Копії документа для завантаження