Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста»

№ 45 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 03.06.2020

          Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Господарським кодексом України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 30.03.2020 №540-ІХ, постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з метою вирішення невідкладних питань соціально-економічного розвитку міста, Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

          1.  Внести зміни до рішення міської ради від 30.03.2016 №27 «Про надання дозволу підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади міста», а саме:

          п.1. доповнити словами:

          «- виконання заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій хвороб;

          - проведення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації;»

          п.2  виключити;

          п.3 вважати п.2 та викласти у новій редакції:

          «2. Відповідальність за забезпечення ефективного, результативного і цільового використання коштів поворотної або безповоротної фінансової допомоги, товарно-матеріальних цінностей  покласти на одержувачів допомоги. Протягом місяця з дня отримання допомоги, одержувач допомоги звітує про використання коштів надавачу допомоги».

          2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М. та комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету та фінансів міської ради (Божко Р.А.).

 

 

Міський голова                                                                              В.В.Буряк