Фільтр сесій міської ради

50 сесія міської ради 27.05.2020: Рішення міської ради

Про відчуження рухомого майна територіальної громади м. Запоріжжя, що знаходиться в господарському віданні комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» Запорізької міської ради, шляхом проведення електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі

№ 46 від 27.05.2020 Дата оприлюднення 03.06.2020

         Керуючись Господарським кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на підставі згоди департаменту охорони здоров’я Запорізької міської ради та комунального некомерційного підприємства «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» Запорізької міської ради на відчуження рухомого майна та з метою забезпечення прозорих і ефективних правил відчуження рухомого майна, що належить до комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя, залучення більш широкого кола потенційних покупців, впровадження сучасних технологій відчуження комунального майна на електронних аукціонах із застосуванням електронної торгової системи «ProZorro.Продажі», Запорізька міська рада

ВИРІШИЛА:

         1. Надати згоду комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги»  Запорізької міської ради на відчуження рухомого майна територіальної громади м. Запоріжжя, яке знаходиться в оперативному управлінні зазначеного підприємства – томографу комп’ютерного Somatom Emotion інв. № 10473319, заводський № 29278, рік випуску – 2008 та не експлуатується з технічних причин, шляхом проведення електронних торгів (аукціону) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі за вартістю, визначеною за результатами незалежної оцінки, згідно з додатком.

         2. Комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» Запорізької міської ради при відчуженні рухомого майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення,  керуватись нормами Порядку відчуження об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.06.2007 № 803 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2019 № 884).

         3. Надати право комунальному некомерційному підприємству «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» Запорізької міської ради, як організатору аукціону, відмінити електронний аукціон на будь-якому етапі до дати проведення такого електронного аукціону виключно на підставі рішення підприємства, викладеного у формі розпорядчого документу (наказу, розпорядження тощо) та містити такі реквізити: дату прийняття рішення; номер рішення; підставу для відміни електронного аукціону; посилання на рішення, згідно з яким майно виставлено на продаж на електронному аукціоні тощо.

         4. Кошти, отримані від продажу рухомого майна, є комунальною власністю міста та перераховуються до спеціального фонду бюджету міста (бюджету розвитку): отримувач – УК у м. Запоріжжі /Запоріжжя/ 31030000, код отримувача (ЄДРПОУ) – 38025409, банк отримувача – Казначейство України (ел. адм. подат.), номер рахунку (IBAN) - UA 468999980314161905000008002, код класифікації доходів  – 31030000, найменування коду  класифікації доходів  - Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності.

         5. Контроль за виконанням рішення міської ради покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мішка С.М., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Пустоварова А.І., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин (Чумаченко І.М.) та постійну комісію міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Маляренко А.Є.).

 

 

Міський голова                                                                     В.В. Буряк

 

Копії документа для завантаження