Жительку Шевченківського району привітали зі 100-літнім ювілеєм

10.08.2021 14:40

8 серпня виповнилось 100 років учасниці Другої світової війни, довгожительці Шевченківського району Марії Куценко

Зі словами привітань, квітами, вітальною адресою голови районної адміністрації до Марії Пилипівни звернулась заступник голови районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Зоя Лимарчук.

- 100 років - це велика дата, велика подія! І бажаю Вам головного – міцного здоров’я. Ви багато чого побачили на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу , і успіх. Тому в цей день у нас побажання – будьте завжди здорові, - наголосила Зоя Лимарчук.

Головний спеціаліст відділу організації соціально-побутового обслуговування населення управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Шевченківському району вручила ювілярці подарунок та вітальні листівку.

Марія Пилипівна Куценко народилася у с. Новоолександрівка Нижньосірогозького району Херсонської області. Розпочала трудовий стаж у 1940 році. Служила в армії медичною сестрою, з 1941 по 1945 роки була на передовій, брала участь у бойових діях, має поранення. У повоєнні роки працювала медсестрою у медичних закладах. Загальний стаж роботи понад 43 роки. Має доньку, онука та правнука.