Запоріжців запрошують взяти участь у родинному конкурсі «Перлина Запоріжжя»

10.10.2017 10:38

Управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради оголошує міський конкурс «Перлина Запоріжжя».

Мета конкурсу - відродження та популяризація культурних і моральних цінностей сім'ї, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, виховання національно-патріотичних почуттів, виявлення і всебічна підтримка творчих сімей міста.

До участі в конкурсі запрошуються талановиті і обдаровані сім'ї, а також окремі виконавці та творчі сімейні колективи. Вік учасників конкурсу не обмежений. Для участі необхідно подати заявку.

Конкурс проводиться в 7 номінаціях: поезія, проза, фоторобота, малюнок, вокальне мистецтво, хореографія, оригінальний жанр. Орієнтовна тематика творчих робіт: цікаві події, пов'язані з сім'єю; актуальні події; життя і діяльність членів сім'ї; вільна тема, пов'язана з українською родиною.

Претенденти можуть подавати заявку на участь одразу в декількох номінаціях.

Подати творчі роботи на конкурс можна до 3 листопада 2017 в відділ по роботі з сім'єю управління по роботі з молоддю та сім'єю департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради (вул. Сталеварів, 30А, тел. / Факс 233-31-12; 233-23-24 ). Заявки та творчі матеріали необхідно приносити особисто до відділу. Матеріали в номінаціях: поезія, проза, фото, малюнок паралельно направляються на електронну адресу відділу: semya.zp@ukr.net.