Запорізькі медики приєдналися до загальноміської толоки

09.10.2021 10:34

У передвісті свят - Дня міста, Дня визволення Запоріжжя від нацистських загарбників, Дня захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, які відзначатимуться 14 жовтня – у Запоріжжі проводиться загальноміська толока. Сьогодні, 9 жовтня, велике прибирання влаштували у лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги.

Більше 200 працівників – з числа медсестер, лікарів, адміністративного персоналу – навели лад на території медзакладу. Загалом, охопили близько 7 га території. Запланували чималий фронт робіт: зібрали до купи й прибрали опале листя, залишки зламаного гілля, викосили сухостій, вирубали чагарники, у сірий колір пофарбували перила, сходи та цоколь.

- Заохочуємо всіх працівників виходити на прибирання, облагороджувати територію міста, нашої громади, щоб було чисто, все довкола сяяло. Наш колектив вважає, що спільна праця корисна й сприяє згуртованості. Сьогодні у всіх гарний, піднесений настрій, чутно багато жартів. Погода нам сприяє, навіть сонце нарешті вийшло, - зазначив головний лікар лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги Дмитро Івченко.

Працівники медзакладу вже не вперше виходять на толоку – генеральне прибирання території влаштовують щоосені і щовесни.

Нагадаємо, напередодні святкових вихідних – з 8 по 14 жовтня - колективи установ та організацій міста влаштовують масштабне прибирання. Об’єднаються заради спільної справи - зробити Запоріжжя ще більш комфортним та затишним.

Запоріжців також запрошують приєднатися до марафону прибирання «Толока до Покрови». У рамках марафону прибирання серед учасників буде проведено конкурс. Переможці отримають подарунки. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно прибрати локацію та виставити на своїй сторінці у соціальній мережі фотографію до прибирання та після нього. До посту необхідно додати відповідний хештег #толокадопокрови та хештег свого району. Детальні умови участі можна дізнатись на сторінці Запоріжжя/Zaporizhzhia у «Facebook» та «Instagram».