Запорізьку молодь запрошують яскраво відзначити День закоханих

09.02.2022 15:30

До Дня закоханих управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради підготувало низку розважальних заходів з квестом, кінопоказом та подарунками. Міський захід, присвячений найромантичнішому святу, відбудеться на бульварі Шевченка біля Стели закоханих.

Закоханих запрошують позмагатись у квесті. Переможців очікують приємні сюрпризи: брендовані подарунки та сертифікат на романтичну вечерю у ресторані "Sunrise Park". Всі учасники також будуть запрошені на перегляд стрічки «Анчартед» 14 лютого о 18:00 у кінотеатрі імені Довженка. Кількість пар на святковому заході обмежена, тому для участі необхідно зареєструватись за посиланням.

Захід пройде з урахуванням всіх карантинних норм, тому всі учасники старші 18 років повинні мати сертифікати про вакцинацію, негативний тест або документ про одужання не пізніше півроку.

Місце збору - Стела Закоханих на бульварі Шевченка. Початок свята 14 лютого о 16:00.

Також до Дня всіх закоханих управління по роботі з сім’єю та молоддю департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради проводить онлайн-розіграш. Він стартував сьогодні та триватиме до 14 лютого. Переможці отримають сертифікат на романтичну вечерю на 800 гривень від ресторану «Sunrise Park». Для участі в розіграші потрібно:

  • викласти у себе на сторінці фото з вашою половинкою та підписом, що таке, на вашу думку, кохання;
  • відмітити акаунт @zpmolod;
  • зробити репост допису з оголошенням про розіграш собі в сторіз.

Переможцем стане автор світлини, яка на 10:00 14 лютого збере найбільшу кількість лайків. Вручення сертифікату відбудеться 14 лютого о 18:00 у кінотеатрі імені Довженка. Крім того, п'ятірка учасників-лідерів за кількістю зібраних лайків також отримає запрошення на перегляд кінофільму «Анчартед».