Запорізьких школярів навчають долати підліткові проблеми

03.11.2017 11:55

Одним з важливих напрямків діяльності служби (управління) у справах дітей міської ради є профілактична робота з підростаючим поколінням - інформування по ряду питань, що стосуються кризових життєвих ситуацій. Таким чином, дітей та підлітків намагаються захистити від можливих проблем і негараздів, скоєння правопорушень.

Профілактична робота у загальноосвітніх установах міста фахівцями служби (управління) у справах дітей міської ради проводиться регулярно.

Днями фахівці відділу по Дніпровському району спільно з представниками сектора ювенальної пробації відвідали школу №81. Для учнів 7-8 класів була проведена лекція відразу за кількома темами: «Профілактика насильства в підлітковому середовищі», «Профілактика суїцидів серед підлітків», «Профілактика правопорушень».

Один з фахівців районного відділу є тренером всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ». Серед підлітків провели анкетування «Життя в позитиві». Також за підсумками проведених лекцій діти залишили свої відгуки. Були роздані тематичні інформаційні буклети.