Працівників соціальної сфери Шевченківського району привітали з професійним святом

03.11.2017 15:42

Сьогодні, 3 листопада, напередодні Дня працівника соціальної сфери, в управлінні соціального захисту населення по Шевченківському району відбулися урочисті збори.

З професійним святом соціальних працівників привітали голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району Федір Маєр і голова Запорізької обласної організації професійної спілки працівників соціальної сфери України Тетяна Лазебна.

Федір Маєр подякував присутнім за непросту, але надзвичайно важливу працю. Шевченківський район за територією — найбільший у місті, а відтак і робоче навантаження на кожного спеціаліста управління чимале. За словами начальника управління УПСЗН по Шевченківському району Ольги Сагури, щоденно до них звертаються з заявами до 200 мешканців району. Нині на обліку в управлінні знаходиться в роботі понад 30 тисяч справ щодо отримання субсидій, ще понад 43 тисячі справ відносно осіб пільгових категорій.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення та з нагоди професійного свята грамотами районної адміністрації Запорізької міської ради по Шевченківському району нагороджено десятьох кращих фахівців.

Також працівникам соціального захисту були вручені відзнаки обласної та міської влади, від обласної організації професійної спілки працівників соціальної сфери України колектив отримав у подарунок холодильник.