Нові боксерські рукавички для нових перемог: в ДЮСШ №11 кардинально оновили спортінвентар

10.11.2017 09:30

Юні запорізькі спортсмени тренуються на новому обладнанні. Для ДЮСШ №11 закупили нові тренажери, боксерські рукавички, шоломи, боксерські груші, татамі та багато іншого.

В рамках масштабної програми з оновлення матеріально-технічної бази міських ДЮСШ, яка вже другий рік поспіль реалізується в Запоріжжі, з бюджету було виділено 6,4 млн. грн. для придбання спортивного обладнання.

Нові рукавички, шоломи, боксерські груші та тренажери для силових вправ, і інший інвентар поповнили спортивну базу ДЮСШ № 11. Як проходить тренувальний процес на новому обладнанні, перевірив заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

- Маленькі запоріжці повинні всебічно розвиватися. Спорт - це той напрямок, який сприяє як соціальному, так і фізичному розвитку. Будь який відомий спортсмен починав свій шлях до слави саме в подібних спортивних секціях. Вкладаючи в оновлення і розвиток міських ДЮСШ, ми виховуємо нових чемпіонів, які прославлять не тільки Запоріжжя, а й всю Україну. Крім того, ми все більше маленьких запоріжців залучаємо до здорового способу життя, - розповів Анатолій Пустоваров.

Для ДЮСШ № 11 за кошти міського бюджету придбали 13 боксерських шоломів, 4 тренерських лапи, 17 комплектів боксерських рукавиць, боксерський мішок, 5 боксерських груш, татамі, 2 настінних подушки, гонг, 2 навісних верстата для м'язів преса, тренажер для силової підготовки, тренажер для розвитку м'язів спини, велостанок.

ДЮСШ  № 11 відкрито 1 липня  1993 року. В ній працюють відділення з дзюдо, боксу та триатлону. Школа має другу категорію. ДЮСШ № 11 є комунальним закладом та фінансується з місцевого бюджету. Станом на 01.11.2017 року в спортивній школі працює 39 груп, в яких займається 293 вихованця.