Запорізький гімнаст виборов три золотих нагороди Чемпіонату України

13.11.2017 15:00

З 6 по 10 листопада у Кропивницькому проходив Чемпіонат України зі спортивної гімнастики. У змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів з 26 областей України.

До складу збірної Запорізької області увійшов вихованець міської ДЮСШ № 1 зі спортивної гімнастики Едуард Єрмаков. Гімнаст виборов три золотих нагороди Чемпіонату України у категоріях багатоборство, вправи на брусах та кільцях.

Едуард Єрмаков - майстер спорту, входить до складу збірної команди України та національної збірної команди України зі спортивної гімнастики з підготовки до Олімпіади в Бразилії.

Запорізький гімнаст стабільно показує високі результати. Серед досягнень Едуарда Єрмакова - бронза Чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики серед молоді (2014 рік), срібло І Європейського юнацького Олімпійського фестивалю (2015 рік), бронза Чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики серед дорослих та юніорів (2016).

Тренують юного спортсмена тренер 1 категорії Галина Бурбела та старший тренер, викладач вищої категорії Станіслав Бурбела.