У Запоріжжі визначили чемпіона наймолодшої регіональної Ліги сміху

23.11.2017 17:30

У Запоріжжі завершився сезон ігор регіональної Ліги сміху. Чемпіоном стала команда «500» з міста Дніпро.

Фінал наймолодшого регіонального фестивалю «Запорізька Ліга сміху» пройшов 22 листопада в ПК «Дніпроспецсталь». За звання чемпіона боролися чотири команди: «Нет парня» (Запоріжжя), «Омерзительная четверка» (Мелітополь), «500» (Дніпро) і «ФіФа» (Дрогобич). Учасники повинні були продемонструвати свої таланти в двох конкурсах - «Полотно» та «Конкурс із зіркою».

Темою для жартів в «Полотні» стали пори року. «ФіФа» зображали зиму, «500» - осінь, «Нет парня» - весну, «Омерзительной четверке» дісталося літо. Для «Конкурсу із зіркою» команди запросили Володимира Борисова ( «Лена» з серіалу «Ігор і Олена»), Єгора Калейнікова (ведучий «Орел і решка»), Марка Куцевалова (фіналіст «Ліги сміху», учасник команд «Сахара не надо» і «Прозорий гонщик») і Віктора Розового (команда «Загорецька Людмила Степанівна»).

За підсумками виступів команда «ФіФа» набрала найменшу кількість балів і покинула змагання. Три команди, що залишилися, набрали однакову кількість балів і боролися за звання чемпіона в батлі. Батл був поділений на два етапи: музичний і класична розминка у вигляді запитань від тренерів. Після першого етапу Запорізьку Лігу сміху покинула команда «Нет парня». Звання чемпіона розігрували «Мерзенна четвірка» і «500». В результаті тривалої боротьби перемога дісталася юмористам з Дніпра. Команда «500» візьме участь у фестивалі «Ліга сміху» в Одесі.