У Шевченківському районі вибрали кращі ветеранські організації

24.11.2017 11:09

Традиційно, напередодні Міжнародного дня інвалідів і Міжнародного дня волонтерів, у Шевченківському районі підвели підсумки районного огляду-конкурсу на «Кращу первинну організацію із соціально-правового захисту ветеранів» і «Кращу волонтерську групу 2017 року» районної організації ветеранів.

У палаці культури ім. Шевченка привітати присутніх прийшли голова районної адміністрації Запорізької міськради по Шевченківському району Федір Маєр і депутат міської ради Олексій Басов, голова Запорізької міської організації ветеранів України Віктор Короленко та інші.

Керівник району привітав учасників конкурсу та подякував ветеранам за їхню активність. Федір Маєр зазначив, що співпраця районної адміністрації з Шевченківської районною організацією ветеранів України зараз як ніколи плідна. Розуміння, готовність надати ветеранам допомогу у вирішенні будь-яких питань у колективу райадміністрації має першочергове значення.

Як розповів голова ради Шевченківської районної організації ветеранів Юрій Бехов, огляд проводився за такими напрямками: пенсіонер - пенсіонеру; пенсіонер - дітям і молоді; діти і молодь - пенсіонеру. У конкурсі взяли участь районні первинні організації ветеранів промислових підприємств, бюджетних організацій і за місцем проживання.

За підсумками огляду-конкурсу в номінації «Краща первинна організація з соціально-правового захисту ветеранів» у промисловій сфері перше місце посіла первинна організація ПрАТ «Запоріжабразив». У бюджетній сфері переможцем визнана первинна організація «Уральські казарми при 55 окремій артилерійській бригаді». Серед первинних організацій за місцем проживання переможцем стала первинна організація селища ім. Чкалова.

Грамотою в номінації культурно-просвітницької, спортивно-оздоровчої та дозвільної діяльності ветеранів нагороджено голову ЖЕУ-60 Дмитра Строганова.

Переможцем у номінації «Краща волонтерська група 2017 року» в промисловій сфері стала волонтерська група ДП «Івченко-Прогрес».

У бюджетній сфері перше місце посіла первинна організація 55-ї артбригади. За місцем проживання - ЖЕУ-26.

Рада Шевченківської районної організації ветеранів України оголосила подяку та матеріальну винагороду 26 активістам-волонтерам і активістам-інвалідам.

На завершення свята для всіх присутніх прозвучало музичне вітання у виконанні творчого хорового колективу ДП «Івченко-Прогрес».