Фахівці центру соціальних служб проводять психологічні тренінги для підлітків

28.11.2017 11:30

За інформацією Запорізького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, у навчальних закладах обласного центру з підлітками проводиться робота, спрямована на соціальну адаптацію та профілактику конфліктних ситуацій. Днями студенти Запорізького вищого професійного училища стали учасниками тренінгу «Вміти слухати та висловлювати свої думки».

Захід відбувся у форматі інтерактивної бесіди, яку провели фахівець із соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Роман Зенько та соціальний педагог закладу Олена Сєргєєва.

Учасники тренінгу були поділені на дві підгрупи, кожна з яких працювала над питанням про позитивні на негативні сторони спілкування. Відповідь на питання кожна підгрупа зображала на папері за допомогою малюнків.

За словами тренерів, кожен з учасників заходу засвоїв, що вміння правильно висловлювати власні думки допомагає досягти взаєморозуміння в будь-якій ситуації – в розмові з друзями, педагогами, при працевлаштуванні. Для того, щоб люди сприймали тебе і прислухалися саме до твоєї точки зору, необхідно вміти висловлювати свої думки чітко і грамотно.