Дами елегантного віку взяли участь у соціальному проекті «Я - красива!»

18.12.2017 11:00

13 грудня відбулося заключне заняття спільного проекту Запорізької обласної громадської організації «Флоренс» і Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Я - красива!».

Проект тривав протягом 2,5 місяців для 11 жінок поважного віку, які проходять соціальну адаптацію в Олександрівському відділенні денного перебування Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Головна мета проекту - набуття учасницями впевненості в собі, підвищення самооцінки. Над новим образом жінок працювали перукарі, візажисти, модельєри, психологи. Автори проекту прагнули розкрити їх кращі якості, пробудити прагнення виглядати не бабусею-пенсіонеркою, у якої все позаду, а дамою елегантного віку, спрямованою в майбутнє.

Крім особливостей стилю одягу, макіяжу та догляду за тілом, в цикл занять входили й такі теми, як формування позитивного мислення, взаємовідносини з сім'єю, планування вільного часу.

Для всіх учасниць була організована професійна фотосесія з презентацією фотографій «До і Після» проекту. Жінки з завмиранням дивилися на екран - кожен слайд супроводжувався захопленими вигуками і оплесками присутніх.

Можна сказати, що завдяки плідній співпраці декількох організацій відбувся один з найбільш незвичайних, але дуже потрібних заходів. «Тепер ми знаємо, в якому напрямку нам потрібно рухатися!», - з такими словами покидали зал жінки поважного віку.