Жителі Хортицького району приєдналися до акції «Зафабруй рекламу наркотиків»

19.12.2017 12:13

Сьогодні, 19 грудня, небайдужі жителі Хортицького району спільно з співробітниками районної адміністрації пройдуть вулицями району, щоб зафарбувати надписи, які рекламують наркотичні препарати.

Як розповів голова Хортицької районної адміністрації Олександр Пшеничний, в районній адміністрації охоче відгукнулися на заклик Олександрівського району зафарбувати рекламу наркотиків. Були сформовані мобільні групи, до складу яких увійшли представники районної адміністрації, громадських організацій, вихованці міських ДЮСШ, студенти училищ, школярі.

- Голова Олександрівського району передав нам символічну естафету, яку підтримали не тільки співробітники райадміністрації, а й небайдужі жителі району. До нас приєдналися студенти училищ, школярі, наші юні спортсмени, громадські організації, депутати, які не хочуть бачити таку рекламу на вулицях свого району. Сьогодні ми закрасимо ці надписи і будемо стежити за тим, щоб вони не з’являлися знову. Ми закликаємо всіх небайдужих громадян нашого району та інших районів Запоріжжя не залишатися осторонь, взяти балончик з фарбою і зафарбувати цей надпис. Можливо, це врятує чиєсь життя, і в нашому суспільстві буде менше наркоманів, - зазначив Олександр Пшеничний.

Глава Хортицької райадміністрації передав естафету Комунарському району.

Нагадаємо, акція «Зафарбуй рекламу наркотиків» стартувала в Олександрівському районі 14 грудня. Студенти запорізьких вузів виступили з ініціативою зафарбовувати рекламні надписи, тим самим ліквідуючи джерело інформації про поширення наркотичних засобів. Організаційну підтримку надало управління по роботі з сім'єю та молоддю міської ради.