Соціальні працівники подарували знедоленим дітям новорічні враження та подарунки

21.12.2017 09:21

Напередодні новорічних та різдвяних свят працівники служби (управління) у справах дітей Запорізької міськради разом з Міським центром допомоги та партнерами зі Швейцарії провели святковий захід для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, що опинились у складних життєвих обставинах. Свято, в якому взяли участь 30 хлопчиків та дівчаток, відбулось у Міському центрі допомоги. Всі діти переглянули цікаву виставу, отримали теплі слова привітання та подарунки.

Для дітей, які не змогли прийти на свято, представники служби та громадської організації влаштували спеціальну святкову акцію та завітали до них додому з привітаннями та корисними новорічними подарунками для кожної дитини від швейцарських партнерів.

Також, щоб подарувати приємні новорічні враження дітям, що опинилися в складних життєвих обставинах, службою (управлінням) у справах дітей було організовано перегляд циркової новорічної вистави «Снігова королева» в Запорізькому державному цирку.

150 дітей насолодились зимовою казкою від продюсерського центру «Цирк України», особливість якої була в другій частині вистави – арена перетворилась на льодовий каток. У виставі були задіяні повітряні гімнасти, акробати, артисти цирку на льоду. У програмі також було багато цікавих номерів з дресированими тваринами.

Всі діти отримали надзвичайні святкові враження від вистави, а також привітання та солодкі подарунки від служби (управління) у справах дітей.