У Запоріжжі з Днем святого Миколая привітали вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей

21.12.2017 13:31

В Запоріжжі тривають святкові заходи до новорічних свят. Особлива увага з боку міської влади у святкові дні приділяється дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування та маленькім запоріжцям з особливими потребами.

Святковий захід з нагоди Дня Святого Миколая та новорічних свят влаштували для вихованців Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Начальник служби (управління) у справах дітей Наталія Сиворакша привітала всіх дітей з наступаючими святами, побажала натхнення, радості, тепла та подарувала вихованцям центру від Запорізької міської ради спортивні, настільні ігри, набори для творчості, малювання та виробів своїми руками. Вихованці закладу підготували для гостей яскравий святковий концерт.

Також, 70 Дідів Морозів вирушили у всі райони міста, щоб привітати з Новорічними та Різдвяними святами хлопчиків та дівчат, які за станом здоров'я не виходять з дому.

Нагадаємо, що до новорічних свят в Запоріжжі встановлюють ялинки, працює новорічне містечко, проходять святкові ярмарки та розважальні програми в центрі і в усіх районах міста.