Запоріжці взяли активну участь у флешмобі до Дня Єднання

17.02.2023 13:00

У Запоріжжі до Дня Єднання було запроваджено патріотичний флешмоб, щоб підтримати військовослужбовців, які боронять Україну. Співробітники різних підприємств, установ та структур міста активно підтримали флешмоб та долучилися до святкування.

16 лютого в Україні відзначили День Єднання. Нагадаємо, це свято Президент Володимир Зеленський запровадив у минулому році на тлі попереджень про можливу повномасштабну війну, щоб показати світу, що українці єдині та будуть відстоювати свою незалежність і майбутнє своєї держави. 

У Запоріжжі вчора День Єднання відсвяткували патріотичним флешмобом, який стартував біля Запорізької міської ради. До нього відразу долучилися співробітники різних департаментів, структур, підрозділів міськради та комунальних підприємств Запоріжжя. На своїх сторінках у соціальних мережах вони викладали відео, де разом співали гімн, фото на фоні прапору України та передавали багато теплих слів на підтримку українських військових. Все це вони публікували в соціальних мережах з хештегами #ДеньЄднання, #УкраїнаЄдина, #ЗапоріжжяЄдине.

Впродовж дня патріотичних світлин у стрічках соціальних мереж з’являлося все більше. До флешмобу долучилися колективи департаментів реєстраційних послуг, спорту, сім`ї та молоді, адміністративних послуг, архітектури та містобудування, фінансової та бюджетної політики, економічного розвитку, культури та туризму міської ради, Служби у справах дітей, архівного управління міської ради, а також управління соціального захисту по Вознесенівському району, Заводському району, Дніпровському району, Шевченківському району та інші.

Участь у флешмобі взяли і співробітники з вихованцями Міського Палацу дитячої та юнацької творчості й дитячо-юнацьких спортивних шкіл. А також колективи телеканалу «МТМ», Інституту розвитку міста, Туристичного інформаційного центру, КП «Центр управління інформаційними технологіями», КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Затишна домівка» ЗМР, КП «Запорізька ритуальна служба» та багато інших.