Дітям із сімей, які потребують підтримки, подарували новорічну виставу в цирку

22.12.2017 15:35

1200 дітей з соціально-незахищених сімей стали учасниками яскравого новорічного шоу в міському цирку. Це один із заходів, організованих міською владою в переддень Нового року для хлопців та дівчат, які потребують особливої підтримки.

Цього року в Запоріжжі на проведення новорічних свят для дітей, які потребують соціальної підтримки, з міського бюджету виділено понад 170 тисяч гривень. 20 грудня під час акції «Дід Мороз» 169 дітей з інвалідністю, які не виходять за межі житла, відвідали вдома Діди Морози та вручили їм подарунки, 20 і 21 грудня 1300 дітей відвідали новорічні вистави в ДК «Титан», а сьогодні 1200 юних запоріжців побували на святі в Запорізькому державному цирку, де подивилися новорічну виставу та отримали подарунки.

Святкові новорічні заходи для дітей, які потребують особливої уваги та підтримки - дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних сімей та сімей, загиблих в зоні АТО, - проводяться управлінням соцзахисту населення в рамках реалізації Міської комплексної програми соціального захисту населення міста Запоріжжя.

Крім цього, низку заходів для своїх підопічних організовують фахівці Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Напередодні Нового року діти з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, візьмуть участь в святкових заходах в театрі юного глядача і міських палацах культури.

Відбудуться святкові заходи і у відділеннях соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування.