У міській ДЮСШ «Україна» оновили автопарк

28.12.2017 16:13

Новий автомобіль, який забезпечить доставку спортсменів і тренувального інвентарю до місця проведення спортивних змагань, придбали для міської ДЮСШ «Україна» з академічного веслування.

Новий автобус Ford Tranzit для міської ДЮСШ «Україна» придбали за рахунок співфінансування з міського бюджету і державної субвенції, отриманої за підтримки народного депутата Петра Сабашука. Сьогодні, 28 грудня, народний депутат урочисто вручив ключі від машини урочисто вручили директору школи Анатолію Завгородньому.

Як розповів начальник управління спорту департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Едуард Багіров, академічне веслування - це технічний вид спорту, успіхи в якому багато в чому залежать від матеріально-технічної бази. Участь в змаганнях з академічного веслування насамперед пов’язана з проблемою доставки човнів до місця проведення змагань. Раніше човни перевозили на старенькій «Газелі», яка часто ламалася.

- Завдяки тісній і плідній співпраці керівництва міських спортивних шкіл, міської влади, депутатського корпусу вдається підтримувати і розвивати спорт в Запоріжжі. Приклад такого успішного співробітництва - новий автомобіль, який забезпечить комфортне перевезення спортсменів та інвентарю для участі в змагання різного рівня. Тепер юні веслувальники мають все необхідне, щоб радувати нас своїми успіхами і досягненнями не тільки на всеукраїнських, а й на міжнародних змаганнях, - підкреслив Едуард Багіров.

Нагадаємо, з 2016 року в Запоріжжі працює масштабна програма оновлення матеріально-технічної бази міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Завдяки цій програмі, для ДЮСШ «Україна» вперше за багато років придбали 4 нових човни європейського зразка.