Благодійна «Ялинка янголів»: напередодні Нового року запоріжці втілювали у життя дитячі мрії

29.12.2017 11:40

Для запорізьких родин, які опинились у складних життєвих обставинах, спеціалісти міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з представниками БО «Мережа 100% життя. Запоріжжя» організували новорічну акцію «Ялинка янголів».

Діти пільгових категорій (з малозабезпечених та багатодітних родин, діти з інвалідністю) писали свої найпотаємніші бажання на паперових янголах, які згодом прикрасили ялинку у ТЦ Ашан. Відвідувачі торговельного центру мали можливість зняти паперового янгола з ялинки і втілити одну дитячу мрію. Варто відзначити, що було чимало запоріжців, які охоче відгукнулися на заклик соціальних працівників та створили маленьке диво для кожної окремої дитини. Жителі міста із задоволенням долучалися до благодійної акції. Більше того, до благодійного заходу долучилась колишня жителька нашого міста, яка наразі проживає за кордоном. Вона надіслала м'які іграшки, набори для творчості, кольорові фарби та багато інших подарунків для запорізької малечі.

Також до родин, які стоять на обліку центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді завітали Дід Мороз та Снігуронька. Багато сімей через скрутні обставини не можуть дозволити таких щедрих та яскравих подарунків для своїх дітей. Тож, приїзд казкових героїв у такі родини став справжнім святом для малечі.

Наступні виїзди до родин відбуватимуться протягом Новорічних та різдвяних свят.