Запорізький МФК «Металург» провів перші тренування у 2018 році

12.01.2018 12:17

Футболісти міського футбольного клубу «Металург» провели перші тренування після відпустки. У команді запорізьких футболістів два нових гравця: Олексій Годін і Тарас Ковальчук.

З 10 січня відновив тренувальний процес міський футбольний клуб «Металург». Футболісти проводять заняття на навчально-тренувальній базі на Великому Лузі. Паралельно з тренуваннями запорізькі гравці візьмуть участь у Зимовому чемпіонаті Запоріжжя з футболу. Найближчий матч команда зіграє 13 січня з «Хортицькою академією».

Крім того, в команду взяли двох нових гравців - Олексія Годіна і Тараса Ковальчука. Олексій Годін- випускник міської ДЮСШ «Металург», гравець футбольного клубу «Металург», грав на найвищому рівні в складі різних клубів, тричі ставав фіналістом Кубка України з футболу. В його колекції є срібна медаль молодіжного Чемпіонату Європи. Тарас Ковальчук - вихованець вірменського «Титану» і донецького «Металурга». На професійному рівні 24-річний футболіст виступав за «Буковину» (Чернівці), «Титан» (Армянськ), «Гірник» (Кривий Ріг), ФК «Полтава», херсонський «Кристал» і Новокаховську «Енергію».

Як розповів головний тренер МФК «Металург» Володимир Шаповалов, команда активно готується до участі в аматорському Чемпіонаті України.

- Хлопці повернулися в прекрасному настрої, працюємо з задоволенням, всі умови нам створюють, тому нам гріх скаржитися. До початку чемпіонату ще дуже багато часу, так що проведемо підготовку в кілька етапів. Поки втягуємося в роботу, після чого з 1-го лютого поїдемо на хороший турнір в Дніпро, подивимося наскільки вдалося зберегти все те, що напрацьовували. Повернемося в Запоріжжя, перейдемо на дворазові тренування. Очікуємо ще один збір вже в березні - передматчевий, можливо, проведемо його в іншому місті. Головне завдання - посилитися до початку чемпіонату, двох футболістів ми вже взяли, днями приєднаються ще хлопці. Час є, думаю, до старту ми підійдемо ще сильнішими, - зазначив Володимир Шаповалов.