Департамент муніципального управління відзвітував про роботу

01.06.2023 11:35

У травні у Запоріжжі ремонтували дороги, прибирали незаконні рекламні конструкції, ремонтували оглядові колодязі та елементи зливової каналізації. Департамент муніципального управління Запорізької міської ради відзвітував про проведену роботу за травень 2023 року.

За цей період було укладено 19083,7 кв. м асфальтного покриття, поточний середній та поточний дрібний ремонти проведено на ділянках доріг на 49 вулицях. Відремонтовано 42 оглядових колодязі та елементів зливової каналізації.

Під час проведення ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL забезпечено перевірку проведення заходів більше ніж на 640 локаціях.

Департаментом опрацьовано та укладено 622 договори на право користування місцем для здійснення підприємницької діяльності, опрацьовано та надано відповіді на 158 звернень з питань розміщення засобів пересувної дрібно-роздрібної торгівельної мережі. Проведено 6 засідань робочої групи для визначення зон та відведення місць для здійснення підприємницької діяльності на яких розглянуто 344 питання.

Прибрано 125 незаконних рекламних конструкцій, 13 МАФів та елементів благоустрою. Спільно з Національною поліцією Запорізької області прибрано одну розукомплектовану машину. Забезпечено прибирання більше 50 таксофонів.

Установа «Інспекція з питань благоустрою міста Запоріжжя» міської радм склала більше 110 протоколів щодо адміністративних правопорушень;

Опрацьовано 63 заяви щодо видачі ордерів на проведення планового/аварійного розриття, 19 заяв щодо видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою. Підготовлено 51 рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради про усунення наслідків порушень Типових правил благоустрою території населеного пункту;

Забезпечено розробку та розміщення на сайті міської ради карти розповсюдження амброзії у Запоріжжі.