Запоріжці, чиє житло постраждало від ракетних обстрілів, отримують гуманітарну допомогу

02.08.2023 10:55

Міська влада та волонтери продовжують на постійній основі допомагати людям, будинки яких постраждали внаслідок російських атак. Нещодавно гуманітарну допомогу вкотре отримали жителі будинку по вул. Незалежної України, 67, який в ніч на 2 березня зруйнувала ворожа ракета.

Одним із партнерів, який активно долучився до підтримки постраждалих, є БФ «Бердянці – свій для своїх». З першого дня після трагедії в офісі благодійного фонду запоріжці могли випрати свої речі, скористатися послугами перукаря, роздрукувати документи.

- Між нами та містом укладений меморандум про співпрацю. Ми допомагаємо місту, а місто допомагає нам, - наголосила волонтерка БФ «Бердянці — свій для своїх» Анастасія.

Мешканці постраждалого будинку зазначають, виплати та гуманітарну допомогу від міської влади та партнерських благодійних організацій отримують регулярно.

- Отримуємо як засоби гігієни, так і харчові набори. Від початку нам також видавали і теплі ковдри, подушки, постіль, матраси, термоси тощо. Також була фінансова допомога від міжнародних донорів. Взагалі нам допомагають добре, - розповіла мешканка будинку по вул. Незалежної України, 67 Катерина Тарасова.

Нагадаємо, місто активно залучає нових партнерів до надання фінансової підтримки мешканцям постраждалого від обстрілів житла.