У Шевченківській райадміністрації обговорили реалізацію соціальних програм для ветеранів

02.02.2018 10:30

1 лютого в Шевченківській районній адміністрації пройшла зустріч голів первинних ветеранських організацій району та відповідальних за волонтерську роботу з представниками райадміністрації, управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради по Шевченківському району, міської ветеранської організації стосовно виконання міської комплексної програми соціального захисту населення м. Запоріжжя на 2016-2018 роки.

В зустрічі взяли участь заступник голови райадміністрації Зоя Лимарчук, спеціалісти районного управління праці та соціального захисту населення, голова соціально-побутової комісії Г. Буцикіна та голова комісії з медичного обслуговування міської ради ветеранів Г. Шляніна.

У ході зустрічі були розглянуті питання реалізації соціальних програм для ветеранів згідно з чинним законодавством та міськими програмами; медичного обслуговування ветеранів, а саме надання послуг з протезування та лікування зубів, діагностики та лікування зору; співпраці районної адміністрації з районною ветеранською організацією.

Всі бажаючі отримали необхідні консультації.