У Запоріжжі до Дня закоханих для молодят підготували акцію «Сім'я навіки»

14.02.2018 13:25

Сьогодні, 14 лютого, в День закоханих в центральному міському РАЦСі проходить міський захід «Сім'я навіки». Всі пари, які реєструють шлюб в цей особливий день, отримують пам'ятні подарунки від міської влади.

Відділ по роботі з сім'єю управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту сім'ї та молоді підготував для пар, які реєструють шлюб в День Закоханих, святковий захід. З 10 до 15 в РАЦСі для молодят працює фотолокація «Сімейна тантамареска». Тут можна уявити себе в ролі молодят, сімейної пари зі стажем і літнього подружжя. За задумом організаторів, така фотосесія не тільки розважить молодят, але і стане хорошим знаком для молодої сім'ї, яка буде жити разом довго і щасливо.

Сім'ю Пучкових, які вирішили одружитися в День закоханих, привітав керуючий справами виконавчого комітету Запорізької міської ради Роман Омелянович.

- Багато запорізьких пар обрали цей день для того, щоб подати заяву про вступ у шлюб або вже зареєструвати свої відносини. Хочу привітати всіх молодят, які прийняли відповідальне рішення створити нову сім'ю, будувати своє спільне майбутнє в Запоріжжі. Бажаю миру, любові, достатку і злагоди, - сказав Роман Омелянович.

Танцювальне привітання для молодят підготували артисти Запорізького муніципального театру.

У День закоханих в Центральному міському РАЦСі шлюб зареєструють 5 пар. Всі вони отримають пам'ятні подарунки від міської влади.