У Запоріжжі в День закоханих для молоді влаштували безкоштовний кіносеанс

15.02.2018 10:33

Конкурсы, подарки, пробный брак и бесплатный киносеанс - такие подарки для запорожской молодежи подготовили специалисты управления по работе с семьей и молодежью департамента спорта семьи и молодежи Запорожского городского совета ко Дню влюбленных.

14 лютого в кіноконцертному залі ім. Довженко пройшов міський захід до Дня закоханих. Організатори - управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту сім'ї та молоді підготували для запорожців яскраву розважальну програму. З 15:00 працювали святкові фотозони, локація для реєстрації шлюбу на один день. Також понад 300 молодих запоріжців змогли безкоштовно подивитися фільм «Той, що біжить лабіринтом». Квитки роздавали в запорізьких вузах і на підприємствах, а також розігрували в соцмережах і на святі в кінотеатрі.

Зі святом любові запорожців привітав заступник міського голови Валерій Еделєв.

- День Закоханих - це свято не тільки молодих. Почуття закоханості присутнє в житті кожного в будь-якому віці. Бажаю всім запоріжцям любові, щоб кожну мить життя було наповнене приємними враженнями. Любіть своїх близьких, живіть на повну, потужно, активно, весело, - сказав Валерій Еделєв.

Нагадаємо, 14 лютого, пари, які реєстрували шлюб у Центральному міському РАЦСі, отримали пам'ятні подарунки від міської влади.

Рекордсменом за кількістю закоханих, які узаконили стосунки в день. Св. Валентина в Запоріжжі, став Комунарський РАЦС. У ньому розписалася 17 пар, яких також привітали представники міської влади.