Юні запорізькі ушуїсти вибороли 14 медалей на Чемпіонаті України з ушу (саньшоу)

28.02.2018 12:00

23-25 лютого 2018 року у Вінниці відбувся Чемпіонат України з ушу (саньшоу). Змагання зібрали понад 150 найсильніших спортсменів з усіх регіонів України.

Запорізький регіон представляли 17 спортсменів, 14 з яких - вихованці міської ДЮСШ № 10. Юні спортсмени не лише завоювали золоті нагороди, але й потрапили до складу Національної збірної команди України для участі у Чемпіонаті Європи з ушу.

За результатом змагань вихованці ДЮСШ № 10 завоювали 14 нагород різного ґатунку: 8 золотих, 5 срібних та 1 бронзову медаль.

Перші місця здобули Микита Ткаченко, Деніел-Стівен Веретельніков, Тимофій Раєнко, Олексій Тищенко, Дмитро Логвиненко, Іван Мартиненко, Арсен Ничипорук, Аким Рафієв. Срібні призери - Олексій Базилевський, Данило Сіроштан, Ярослав Сокуренко, Дмитро Карнаух, Данило Кравченко. Андрій Цимбал завоював бронзову нагороду Чемпіонату.

Тренують спортсменів досвідчені тренери вищої категорії Володимир Марченко та В’ячеслав Запорожець. Вітаємо команду юних спортсменів та їх тренерів з перемогою.

Нагадаємо, у 2017 році запорізькі ушуїсти завоювали 394 медалі різного ґатунку на міських, обласних змаганнях, Чемпіонатах України, Європи та світу, виїзних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.