Другий етап міського проекту «Перевтілення»: запоріжанок вчили готувати корисні цукерки

28.02.2018 14:32

У Запоріжжі реалізується міський проект «Перевтілення» для багатодітних мам і жінок з соціально незахищених категорій. Сьогодні запоріжанки взяли участь в кулінарному майстер-класі від шеф-кухаря з Києва.

Міський проект «Перевтілення» стартував 21 лютого. Організатори підготували для багатодітних мам і жінок з соціально незахищених категорій ряд заходів, які допоможуть їм відволіктися від повсякденних турбот. Перший етап - йоготерапія - був спрямований на психоемоційну розрядку. Другий етап проекту «Перевтілення» - кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря з Києва - пройшов сьогодні, 28 лютого, в ПК «Металург».

- Другий етап проекту істотно відрізняється від першого. Сьогодні ми організували для наших учасниць кулінарний майстер-клас. Шеф-кухар з Києва поділиться корисними рецептами страв, які можна буде використовувати в повсякденному житті, - розповіла начальник відділу по роботі з сім'єю управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту сім'ї та молоді Запорізької міської ради Яна Міскєєва.

Спільно з шеф-кухарем Вікторією Бакалець учасниці проекту готували цукерки із сухофруктів і коржі з цільнозернового борошна.

Фінал проекту «Перевтілення» запланований на 6 березня. В одному з салонів краси Запоріжжі відбудеться перевтілення - жінки зможуть безкоштовно скористатися послугами косметолога, майстрів манікюру, візажу та перукарського мистецтва. Також 6 березня в Запорізькому театрі юного глядача учасниці проекту зі своїми сім'ями зможуть подивитися комедію про любов.