Запорізьких підлітків навчали правильно взаємодіяти з поліцією

01.03.2018 10:20

Як повідомляє Запорізький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, днями фахівці зустрілися з вихованцями Запорізького вищого професійного училища. Працівник міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Роман Зенько та соціальний педагог училища Олена Сєргєєва провели першу частину інтерактивного заняття за методом «Стоп-кадр» з використанням анімаційного фільму «Ти і поліція».

Низький рівень правової свідомості молоді, незнання своїх прав та свобод, несприйняття правоохоронцями підлітків як осіб, наділених тими ж правами та свободами, що й дорослі, робить цю соціальну групу однією з найбільш вразливих. Саме цим зумовлена актуальність анімаційного фільму, а відповідно і необхідність його використання у навчальних цілях.

Анімаційний фільм «Ти і поліція», покликаний покращити рівень правової обізнаності молоді та її взаємодію з правоохоронцями, був наданий міському центру в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).