У Запоріжжі привітали учасниць проекту «Перевтілення»

07.03.2018 12:05

У Запоріжжі завершився міський проект «Перевтілення» для багатодітних мам і жінок з соціально незахищених категорій. 6 березня запоріжанки побували в салоні краси і отримали пам'ятні подарунки.

Міський проект «Перевтілення» стартував 21 лютого. Організатори підготували для багатодітних мам і жінок з соціально незахищених категорій ряд заходів, які допоможуть їм відволіктися від повсякденних турбот і перетворитися духовно і зовні.

- Найкращий подарунок - це позитивні емоції. Від імені міської влади управління по роботі з сім'єю та молоддю міськради організували для запоріжанок проект «Перевтілення». Протягом всього проекту представниці прекрасної статі вчилися долати психологічні бар'єри, відволікатися від повсякденних турбот і працювати над іміджем. Крім того, учасниці проекту отримали квіти та подарунки в переддень 8 березня, - розповів начальник управління по роботі з сім'єю та молоддю департаменту спорту, сім'ї та молоді Олексій Савицький.

Перший етап - йоготерапія - був спрямований на психоемоційну розрядку. Другий етап проекту «Перевтілення» - кулінарний майстер-клас від шеф-кухаря з Києва, пройшов 28 лютого в ПК «Металург». Учасниці вчилися готувати смачні і корисні страви для всієї родини. Завершальний етап проекту - зовнішнє перевтілення. В одному з салонів краси запоріжанки скористалися послугами косметолога, майстрів манікюру, візажу та перукарського мистецтва.

Також організатори підготували для учасниць урочистий концерт в обласному театрі юного глядача і вручили їм подарунки.