Запорізькі спортсменки – переможниці міжнародного турніру з боксу серед жінок

13.03.2018 16:42

З 05 по 11 березня в місті Надвірна (Івано-Франківська область) проходив міжнародний турнір з боксу серед жінок. Участь в змаганнях брали спортсменки різних вікових категорій з України, Казахстану, Туреччини.

Запорізький регіон представляли 7 спортсменок. Всі вони зайняли призові місця на турнірі. За результатами виступів запорізьких дівчат-боксерів в прес-центрі КП «Славутич-Арена» відбулася прес-конференція. У заході взяли участь начальник управління спорту та фізичної культури департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради Едуард Багіров, президент Запорізької міської федерації боксу Володимир Сосуновскій, тренери і спортсменки-переможниці.

- У Запоріжжі активно розвивається бокс. Про це свідчить кількість нагород, які запорізькі спортсмени завойовують на різних змаганнях. Вітаємо наших спортсменок з перемогою в міжнародному турнірі, - зазначив Едуард Багіров.

Запорізькі спортсменки привезли з турніру 2 золотих, 2 срібних і 3 бронзових медалі. Серед переможниць: Ольга Шалімова (1 місце (48кг)) ШВСМ «Динамо», Валерія Роменська (1 місце (50кг)) СК «Мотор Січ», Поліна Соловйова (2 місце (52 кг)) ДЮСШ «Локомотив», Олександра Горбуненко (2 місце (48кг)) ДЮСШ №6, Валерія Семененко (3 місце (51кг)) ДЮСШ «Локомотив», Віталіна Расько (3 місце (60 кг)) м. Мелітополь, Анастасія Тихоненко (3 місце (57кг)) м. Мелітополь.

Нагадаємо, в 2017 році запорізькі боксери - вихованці ДЮСШ - завоювали 134 медалі на змаганнях різних рівнів. Для поліпшення матеріально-технічної бази і підготовки спортсменів в минулому році з бюджету міста було виділено 1,9 млн. грн. на придбання спортінвентарю, з них 726 тис. 765 грн. - для ДЮСШ, де є секції боксу та єдиноборств.