Міський футбольний клуб «Металург» здобув розгромну перемогу в міжнародному товариському матчі

20.03.2018 17:15

Міський футбольний клуб «Металург» активно готується до участі в аматорському чемпіонаті України. Футболісти проводять тренувальні збори в Ужгороді, під час яких зіграють кілька контрольних спарингів з різними командами.

Сьогодні, 20 березня, МФК «Металург», в рамках тренувальних зборів в Ужгороді, зіграв з командою зі Словаччини - МФК «Земплін». Запорізькі футболісти обіграли суперників з рахунком 5:0.

Муніципальний футбольний клуб «Земплін» з міста Міхаловце - представник першої ліги Чемпіонату Словаччини. На поєдинок проти «Металурга» вийшли найближчі резервісти з команди «U-21». Запоріжці здобули переконливу перемогу. Голи забили Ілля Корнєв, Тарас Ковальчук, Євген Коньков (дубль) і Роман Стефурак.

Це вже третя перемога запорізької команди за час проведення тренувальних зборів. Перший матч з командою ФК «Минай» відбувся 14 березня і завершився перемогою ГФК «Металург» з рахунком 1:0. Другий контрольний поєдинок запорожці провели з командою ФК «Ужгород» 17 березня. Результат гри - 2:0 на користь запорізької команди.