МФК «Металург» - учасник чемпіонату Запорізької області з футболу

22.03.2018 09:45

Через місяць стартує новий сезон чемпіонату Запорізької області з футболу. 21 березня в прес-центрі «Славутич-Арени» відбулося організаційне зібрання для керівників, меценатів і тренерів команд, які беруть участь в турнірі. Як і в минулому сезоні, буде дві ліги - Вища і Перша.

«Металургівці» приєднаються до учасників Вищого дивізіону і складуть конкуренцію «Таврії-Скіф» (Роздол), запорізькому «Мотору», маріупольському «Портовику», пологівському «Агро Ком 1990» і футболістам з Бердянська і Мелітополя. Команди зіграють чотири кола з роз'їздами будинку і на виїзді.

Перший тур запланований на 21 квітня. У Першій лізі чемпіонату Запорізької області з футболу буде представлено 11 колективів.

Початок 2018 року став вдалим для міської футбольної команди «Металург». 22 лютого ГФК «Металург» завоював свій перший трофей - Кубок Придніпров'я. Також, перебуваючи на тренувальних зборах в Ужгороді, команда здобула три перемоги в контрольних спарингах. Одним із суперників була команда Словаччини МФК «Земплін».